Oficialii celor de la Academica Clinceni au anunțat, miercuri, că Ilie Poenaru nu mai este antrenorul grupării din Liga 1.

Ilie PoenaruFoto: academica-clinceni.ro

Tehnicianul se afla la conducerea echipei încă din ianuarie 2018.

Comunicatul celor de la Clinceni

"S-a încheiat o eră la Academica Clinceni. A fost un ciclu de 3 ani jumătate care a pus comuna Clinceni pe harta fotbalului românesc. Colaborarea dintre Academica Clinceni şi Ilie Poenaru a ajuns la sfârşit.

Ilie Poenaru este antrenorul care a reuşit performanţe remarcabile cu Academica Clinceni. Mai întâi a fost promovarea în Liga I, apoi menţinerea în primul eşalon într-un an extraordinar de greu la nivel mondial.

Totul a culminat cu calificarea în playoff în sezonul 2020-2021, unde Academica Clinceni nu a făcut doar un act de prezenţă, reuşind să acumuleze 11 puncte şi să termine sezonul pe locul 5 în Liga I.

Îi mulţumim lui Ilie Poenaru şi staff-ului său pentru tot ceea ce au realizat la Academica Clinceni şi le dorim mult succes în carieră”, se precizează pe site-ul clubului din Clinceni.

După opt etape disputate în Liga 1, formația din Clinceni se află pe ultimul loc în ierarhie, cu doar două puncte acumulate.