Deși inițial nu a vrut să confirme zvonurile, fostul arbitru Cristian Balaj a anunțat pe Facebook că a ajuns la o înțelegere cu CFR Cluj și este noul președinte al ardelenilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cristian Balaj este președintele Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD). El a negat luni faptul că ar fi acceptat oferta celor de la CFR.

Marți, Balaj a anunțat pe Facebook că a acceptat să devină noul președinte al lui CFR Cluj.

"Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională.

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore.

Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping.

Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în Parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern", a anunțat Balaj.

Funcția de președinte al lui CFR Cluj este vacantă de la plecarea lui Marius Copilu, împreună cu tehnicianul Marius Șumudică.