Antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, a fost foarte aproape de a părăsi Camp Nou în această vară, nedorindu-se la un moment dat păstrarea sa la echipă. Tehnicianul a declarat că, acum, clubul catalan are un viitor datorită lui.

Ronald KoemanFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ronald Koeman nu pare a fi intimidat în niciun fel de președintele Barcelonei, Joan Laporta. Deși a fost aproape de despărțirea de catalani în această vară, antrenorul olandez a fost păstrat, dar cu unele condiții. Koeman ar fi primit dispoziții clare să scoată în evidență fotbaliști pecum Riqui Puig sau Samuel Umtiti.

Înaintea partidei de marți dintre Barcelona și Bayern Munchen, Koeman a declarat că pe Camp Nou, antrenorul nu are toată puterea de decizie.

Ronald Koeman a îndreptat o altă săgeată spre președintele Laporta: "Mulțumită mie are clubul un viitor". Tehnicianul a făcut aluzie la faptul că Laporta a început o serie de reforme odată cu venirea sa, clubul fiind într-o situație dezastruoasă financiar.

Tehnicianul catalan a adăugat și că "a fost vina clubului că nu a fost clar în privința viitorului antrenorului, lucru care a dat naștere speculațiilor", conform AS.com.

Barcelona are meci marți de la ora 22:00 împotriva lui Bayern Munchen, pe Camp Nou. Meciul va avea loc în cadrul grupei E a Ligii Campionilor.