Răzvan Marin a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care îşi cere scuze pentru că s-a declarat nemulţumit de cât a fost folosit de selecţionerul Mirel Rădoi, dar şi de postul pe care a jucat, miercuri seară, după partida dintre naţionala României şi selecţionata Macedoniei de Nord, scor 0-0.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naţionale şi lui mister Mirel Rădoi. Pentru mine, echipa naţională a României înseamnă un vis devenit realitate şi sunt mândru şi recunoscător pentru fiecare minut în care am şansa să-mi reprezint ţara. Simt ca pot oferi foarte mult echipei naţionale şi faptul că nu am avut şansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declaraţie nefericită la sfârşitul meciului din Macedonia de Nord. Este o mândrie să îmbrac tricoul echipei naţionale şi întotdeauna voi pune interesele grupului înaintea interesului propriu. Hai, România!", a scris Marin în social media.

Fotbalistul Răzvan Marin s-a declarat nemulţumit, miercuri seară, după partida dintre naţionala României şi selecţionata Macedoniei de Nord, scor 0-0, de cât a fost folosit de selecţionerul Mirel Rădoi, dar şi de postul pe care a jucat. El a mai precizat că nu a avut emoţii în privinţa testării covid-19 şi a adăugat că nu se pune problema să renunţe la naţională.

"Nu sunt mulţumit să vin la echipa naţională doar să joc un meci cu Liechtenstein, dar a fost decizia antrenorului şi merg mai departe. Sunt nemulţumit şi pentru rezultat şi pentru că n-am jucat mai mult în acest meciuri”, a spus Marin la Pro TV.

Întrebat dacă pentru el a fost o lună dezamăgitoare şi dacă a discutat cu Rădoi, Răzvan Marin a răspuns: “Nu, nu mi-a spus nimeni nimic. Acum sunt destul de nervos şi supărat după meci. Nu vreau să vorbesc mai multe. Vom vedea. O să mă duc la echipa mea de club, să fiu liniştit, să joc şi pe poziţia unde dau cel mai bun randament şi apoi vom vedea. Eu sunt doar un jucător, încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren şi atâta tot. Nu se pune problema să renunţ la naţională, sunt încă tânăr", a adăugat el.

Răzvan Marin a declarat că ştia că nu va ieşi pozitiv la testarea covid-19 făcută după ce Ianis Hagi a fost găsit infectat. Marin a intrat în contact cu Hagi. "Ştiam că o să fiu negativ, am şi vaccinul făcut şi am fost liniştit din acest punct de vedere", a explicat el.

Reprezentativa României a remizat, miercuri seară, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata Macedoniei de Nord, într-un meci din grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022. Ca urmare a rezultatelor de miercuri, tricolorii se menţin pe locul trei în clasamentul grupei.