Cristiano Ronaldo a înscris de două ori în poarta celor de la Newcastle (4-1), dar a declarat că a fost foarte emoționat la revenirea sa pe Old Trafford după aproape 12 ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu m-am așteptat la asta, am crezut că voi marca un gol, nu două, trebuie să le ofer recunoștință fanilor, dar cel mai important este să câștigăm meciuri. Este incredibil. Am fost foarte emoționat, jur, poate că n-am arătat-o.

Mi-am spus azi-noapte că vreau să arăt că încă sunt capabil să ajut echipa. Când a început meciul, m-am emoționat foarte tare când mi-au cântat numele, galeria a fost extraordinară. Avem o echipă fantastică, tânără și un antrenor senzațional. Voi da totul ca să îi fac mândri de mine. Dar trebuie să căpătăm încredere.

Echipa trebuie să fie matură dacă vrem să câștigăm Premier League sau Champions League. Cred că suntem pe drumul cel bun, trebuie să câștigăm meciuri, să construim încredere în noi, să ne întărim ca echipă. Eu sunt aici ca să o ajut.

Toată lumea știe că fotbalul aici e diferit de celelalte, am jucat peste tot, dar să fiu sincer, Anglia e cel mai special loc. Manchester este casa mea, am ajuns aici când aveam 18 ani și m-au tratat într-un mod incredibil, de asta m-am întors. Sunt foarte mândru să fiu aici", a declarat Ronaldo.

După meci, Cristiano Ronaldo le-a mulțumit fanilor printr-un mesaj pe Instagram: "Revenirea mea pe Old Trafford a fost o șansă de a ne aduce aminte motivul pentru care acest stadion este cunoscut sub numele de . Pentru mine a fost întotdeauna un loc magic, unde poți obține tot ce ți-ai stabilit. Alături de toți coechipierii mei și de susținerea impresionantă primită din tribune, mergem înainte cu încrederea și optimismul că vom sărbători împreună la final. Sunt mândru că am revenit la Manchester United și că joc din nou în Premier League, dar, mai presus de toate, sunt fericit că îmi pot ajuta echipa. Hai, Diavolilor!".

Portughezul Cristiano Ronaldo a înscris două goluri, sâmbătă, pentru Manchester United, în meciul de pe teren propriu cu echipa Newcastle United, scor 4-1, contând pentru etapa a patra din Premier League.

Ronaldo a revenit în această lună la Manchester United, echipă pentru care a mai jucat în perioada 2003-2009.