Manchester United a dat o adevărată lovitură de imagine prin transferul lui Cristiano Ronaldo: clubul englez a vândut, din momentul revenirii portughezului, tricouri cu numele atacantului în valoare de 187 de milioane de lire sterline (218,9 milioane de euro), informează mirror.co.uk.

HotNews.roFoto: Hotnews

Din această sumă, care reprezintă totalul încasărilor într-o săptămână, partea clubului englez este de 13 milioane de lire sterline (15 milioane de euro).

Astfel, United şi-a recuperat în totalitatea suma plătită grupării Juventus pentru transferul jucătorului, scrie News.ro.

Fanatics, partenerul comercial al clubului Manchester United, a precizat că, la patru ore de la anunţarea revenirii lui Ronaldo în Anglia, vânzările tricoului internaţionalului portughez au depăşit recordul existent pentru vânzările unui articol similar, într-o singură zi, în afara SUA.

Sursa citată arată că, spre deosebire de United, PSG a obţinut numai 7,5 milioane de lire sterline (8,8 milioane de euro) din vânzările tricoului argentinianului Lionel Messi, transferat în această vară de la FC Barcelona.

Ronaldo este aşteptat să debuteze sâmbătă, la Manchester United, în meciul cu Newcastle. Partida începe la ora 17:00.

Portughezul a mai jucat la United între 2003 şi 2009.