Alexandru Albu a marcat ambele goluri ale echipei Rapid, la Arad, iar reuşitele au fost speciale, în contextul în care acesta a petrecut ultimul sezon chiar la UTA.

Alexandru AlbuFoto: Facebook - FC Rapid 1923

El a făcut după un gol un semn cu mâinile duse în dreptul urechilor (o celebrare în stilul lui Memphis Depay) şi a explicat după meci că a fost un mesaj pentru suporterii celor de la UTA, care l-au apostrofat pe durata partidei.

"Îmi pare rău pentru acea ratare. Dacă făceam 3-0, meciul se termina. Am controlat meciul, pe final, ultimele 20 de minute, s-a urcat UTA peste noi, nu ştiu de ce am cedat aşa terenul, la fel ca meciul trecut. Trebuie să îmbunătăţim ultimele minute, pe final.

Tot stadionul mi-a umplut frigiderul şi le mulţumesc, pentru că era gol. Poate un pic m-am simţit dat la o parte de la UTA, dar nu mai contează, le mulţumesc pentru presiune, mi-au făcut bine. Ei au încercat, sper să încerce fiecare echipă la fiecare meci cu mine, că ne merge bine.

A fost un şoc pentru că am pregătit ceva (n.r - despre absenţa lui Mihai Iosif), Mister e lângă noi mereu, i-am simţit lipsa, dar asta este situaţia, nu putem să spunem nimic. Până la urmă, e bine şi un punct, chiar dacă am pierdut trei puncte pe final. E ok, e echitabil, avem două meciuri acasă, trebuie să mergem la victorie la ambele meciuri.

Sperăm să jucăm cât mai repede pe stadionul nostru. Dacă nu, pe Arena Naţională. Şi acolo suntem la noi acasă. Peste tot suntem acasă, aţi văzut câte sute de oameni au venit să ne susţină", a spus Albu, conform digisport.ro.

Rapid București a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a opta a din Liga I.

Rapid a condus cu 2-0 grație "dublei" lui Albu ('16, '21), dar UTA a egalat după ce a marcat prin Hora ('82, penalty) și Antal ('85).

În urma acestui rezultat, Rapid ocupă locul doi în clasament (17 puncte), în timp ce UTA se află pe poziția a treia (15 puncte).