Khabib Nurmagomedov, fost luptător celebru în UFC și un bun prieten al lui Cristiano Ronaldo, a dezvăluit care este motivul real pentru care starul portughez a ales să plece de la Juventus.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cristiano Ronaldo a ales Manchester United, în dauna rivalei City, la sfârșitul lunii august. Cedat pentru 15 milioane de euro plus bonusuri de "Bătrâna Doamnă", portughezul a spus adio Italiei după trei sezoane la Torino.

Fostul luptător UFC Khabib Nurmagomedov a declarat că Ronaldo a plecat de la Juventus pentru că "se plictisise".

"Nu vreau să dezvălui conversația noastră privată. Totuși, mi-a spus că s-a plictisit în Italia și ar vrea să plece în Anglia.

Nici eu nu sunt fan al fotbalului italian, dar cu Premier League, mai mult ca sigur nu voi schimba canalul. Orice echipă poate face spectacol aici", a declarat Nurmagomedov.

Fostul lupător a vorbit și despre marea rivalitate dintre Messi și Ronaldo.

"Cristiano este în top de 17 ani. În 2004 juca finala Campionatului European, iar acum, în 2021, încă marchează. Nu a mai fost niciodată un asemenea fenomen în fotbal...Cred că Messi este în top de 12 ani, dar Ronaldo este de 17", a adăugat Nurmagomedov, potrivit Marca.com.

Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus în 2018, fiind adus de la Real Madrid pentru 112 milioane de euro. În prima perioadă petrecută la Manchester United, lusitanul a marcat 118 goluri în 292 de meciuri.