Tanzania a obținut un penalti după doar patru secunde în meciul contra Madagascarului din Preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Portarul oaspeților a faultat un jucător din Tanzania, acesta obținând una dintre cele mai rapide lovituri de la 11 metri din istoria fotbalului mondial.

HotNews.roFoto: Hotnews

Simon Msuva a primit o pasă în careu, iar printr-o neatenție a fundașilor, jucătorul din Tanzania a scăpat singur cu portarul care l-a faultat.

În secunda cinci a partidei, arbitrul a arătat punctul cu var, iar Erasto Edward Nyoni a deschis scorul un minut mai târziu.

Penaltiul obținut de Tanzania poate fi cel mai rapid din istoria fotbalului mondial, dacă se va omologa. În 2014, Muntenegru a primit un penalti după doar 10 secunde de joc, într-un amical contra Ghanei.

Tanzania și-a dublat avantajul până la pauză, dar Madagascar a revenit și a egalat. La puțin timp după începutul celei de-a doua reprize, Feisal Salum Abdallah a adus victoria Tanzaniei, care conduce grupa J în Preliminariile CM 2022 din Africa, cu patru puncte acumulate, potrivit BBC.

Click pe Vizionează pe Youtube pentru a urmări rezumatul partidei Madagascar - Tanzania: