Ronaldo Nazario a vorbit în cadrul unui interviu despre PSG, una dintre favoritele la câștigarea actualei ediții a Ligii Campionilor. Marele fotbalist brazilian a lansat un avertisment pentru Messi, Neymar, Mbappe și restul echipei pariziene.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actualul președinte al lui Real Valladolid, Ronaldo a vorbit la un interviu acordat DAZN, un serviciu de streaming sportiv, despre șansele PSG-ului la câștigarea Ligii Campionilor și asemănările dintre el și Mbappe.

"E prematur să vorbim despre cine va câștiga Champions League. Imaginea reală se conturează abia în sferturi. Cred că PSG este în pole-position, dar una este pe foaie și alta este ceea ce se întâmplă pe teren.

Sunt mulți factori de luat în considerare începând cu faza sferturilor. Am jucat pentru Real Madrid aproape cinci sezoane, în <>, și nu am câștigat niciodată Liga Campionilor.

A câștiga nu este ceva automat, chiar dacă ai cei mai buni jucători ai lumii. Se aplică și în cazul PSG-ului.

Mbappe are calități asemănătoare cu ale mele. Este un jucător incredibil, cu o tehnică remarcabilă care execută totul la o viteză bună. Trece de apărători, de portari....chiar dacă este foarte tânăr, a progresat mult. Îmi place Mbappe ca jucător", a declarat Ronaldo Nazario, potrivit Marca.com.

PSG a avut parte în această vară de o campanie de transferuri impresionantă. Lionel Messi, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma, Danilo Pereira, Achraf Hakimi și Nuno Mendes (împrumutat) au ajuns pe Parc des Princes, în speranța că parizienii vor cuceri Liga Campionilor.