Barcelona nu trece prin cele mai bune momente, mai ales după pierderea lui Lionel Messi și reducerile salariale importante din partea mai multor jucători. Gerard Pique a vorbit despre principalul vinovat pentru situația prin care trece clubul spaniol.

Gerard PiqueFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

”Cu toții suntem vinovați și putem accepta că lucrurile nu au mers în zona unde toți catalanii și-ar fi dorit. (n.r. Josep Bartomeu) Nu știu dacă a fost cel mai prost președinte din istoria Barcelonei. Dar din ce am trăit, este acolo în . Important este că acum suntem plini de speranță și încantați. Următorii cinci sau zece ani vor fi foarte buni pentru Barcelona”,a declarat Pique, conform Marca.com.

Gerard Pique a confirmat și că a acceptat o scădere salarială la Barcelona. Sergio Busquets sau Jordi Alba sunt doar alte două exemple de jucători ai Barcelonei care au fost nevoiți să accepte o diminuare salarială pentru a rămâne pe Camp Nou.

Barcelona a fost nevoită să ia aceste decizii din cauza managementului defectuos al clubului. Acum un an, fostul președinte Josep Bartomeu a fost nevoit să părăsească poziția de conducere după ce nu a strâns destule voturi de încredere din partea membrilor clubului. În locul său a venit Joan Laporta, care a luat o serie de decizii pentru redresarea echipei blaugrana.