​Meciul dintre Brazilia și Argentina, din preliminariile Cupei Mondiale, a fost suspendat, duminică seară, după doar şapte minute de joc, după ce oficiali din sănătate au pătruns pe teren existând îngrijorare cu privire la trei dintre fotbaliştii echipei oaspete, relatează AP.

Meciul Brazilia vs Argentina, suspendat din motive sanitareFoto: captura Premier Sports 1

Federaţia argentiniană a anunţat că jocul, la care în momentul întreruperii scorul era 0-0, nu va continua.

Antonio Barra Torres, preşedintele agenţiei braziliene pentru sănătate, a declarat că patru jucători argentinieni vor fi amendaţi şi “deportaţi” pentru că nu au respectat protocolul covid-19.

Agenţia braziliană pentru sănătate a cerut ca patru dintre jucătorii Argentinei care evoluează în Premier League, în Anglia, să stea în carantină înainte de meci. În ciuda acestei cerinţe, trei dintre jucători au fost titulari la meciul cu Argentina.

Jucătorii echipei Aston Villa, Emiliano Martinez şi Emiliano Buendia, şi fotbaliştii Giovanni Lo Celso şi Cristian Romero, de la Tottenham, s-au prezentat la lotul Argentinei deşi Premier League nu voia ca fotbaliştii să plece la echipele naţionale din cauza faptului că la revenire ei trebuie să stea 10 zile în carantină la hotel. Acum însă jucătorii respectivi au probleme cu restricţiile din Brazilia.

Martinez, Romero şi Lo Celso au fost titulari duminică.

Comisia de Disciplină a FIFA urmează să ia o decizie cu privire la acest meci, informează News.ro.