Chiar dacă nu a fost adus la Real Madrid în această vară, Kylian Mbappe va fi ținta principală a madrilenilor începând din 2022, când intră în ultimele șase luni de contract. Cu toate acestea, starul francez nu va veni gratis pe Santiago Bernabeu.

Kylian MbappeFoto: Fred TANNEAU / AFP / Profimedia

PSG are șanse minime de a reuși să-i prelungească contractul lui Kylian Mbappe, scadent vara viitoare, așa că îl va pierde gratis în perioada de transferuri din această iarnă.

Pentru a evita acest lucru, șefii parizienilor încearcă din răsputeri să-l convingă pe francez să-și prelungească contractul, oferindu-i un salariu uriaș. Conform Marca, Mbappe ar fi refuzat deja șase oferte de prelungire.

Două din ele s-au ridicat la 25 de milioane de euro salariu net pe sezon, respectiv 45 de milioane de euro net pe sezon.

Kylian a refuzat aceste oferte, pe lângă alte patru a căror sumă nu a fost dezvăluită, devenind din ce în ce mai clar că francezul vrea să ajungă pe Bernabeu.

Chiar dacă va veni liber de contract la Real Madrid, clubul din capitala Spaniei va trebui să plătească aproximativ 80 de milioane de euro însumând comisioane și bonusuri. Cu toate acestea, madrilenii vor cheltui cu siguranță mai puțin decât oferta de 180 de milioane de euro pe care o făcuseră clubului PSG în această vară pentru Mbappe.

Kylian Mbappe a părăsit cantonamentul naţionalei Franţei - Vedeta echipei PSG s-a accidentat