La scurt timp după anunțul conform căruia Cristiano Ronaldo va purta numărul șapte la Manchester United, fanii au luat cu asalt magazinul oficial al clubului. Ei au întrecut recordul de vânzari al unui magazin oficial într-o singură zi în ceea ce privește echipamentele originale.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cozi de câteva zeci de persoane s-au format în fața magazinului Manchester United de pe Old Trafford, fanii fiind nerăbdători să pună pâna pe un tricoul cu starul Cristiano Ronaldo.

În orele ce au urmat anunțului că Ronaldo va purta iconicul număr șapte, magazinul oficial Manchester United a întrecut cea mai profitabilă zi de vânzare realizată de un club sportiv din afara Americii de Nord.

Magazinul oficial al "diavolilor" este în administrarea Fanatics, care are alte 300 de magazine ale cluburilor din toată lumea. Astfel, Ronaldo a generat cele mai multe vânzări în 24 de ore din istoria companiei, conform The Sun.

Cristiano Ronaldo a generat mai multe vânzări în 24 de ore ca Lionel Messi, Tom Brady sau LeBron James după transferurile lor la PSG, Tampa Bay Buccaneers, respectiv Los Angeles Lakers.

După transferul lui Messi la PSG, Marca anunța că, la doar 24 de ore după mutare, parizienii au vândut peste 800.000 de tricouri cu numele vedetei argentiniene și ar fi obținut venituri de circa 105 milioane de dolari.