Cristiano Ronaldo a ajuns vineri la Manchester United, după ce a evoluat pentru Portugalia în meciul contra Irlandei din preliminariile CM 2022. Lusitanul ar putea debuta peste o săptămână în tricoul "diavolilor".

HotNews.roFoto: Hotnews

Cristiano Ronaldo a fost aşteptat la Manchester de Darren Fletcher, fost coechipier al său şi în prezent director tehnic al clubului.

La Manchester United, Ronaldo va evolua cu numărul 7, existând posibilitatea să debuteze pe 11 septembrie, în meciul din Premier League contra lui Newcastle, care va avea loc chiar pe Old Trafford.

În meciul contra Irlandei de miercuri, din preliminariile CM 2022, Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record mondial de goluri marcate la echipa naţională, 111, după ce a adus in extremis victoria Portugaliei printr-o dubla reuşită.

Atacantul de 36 de ani, transferat pentru 15 milioane de euro de la Juventus la Manchester United, le-a transmis deja noilor coechipieri că vrea să cucerească în acest sezon Premier League împreună cu ei, potrivit TeamTalk.com.

Ronaldo s-a întors mai repede la Manchester, fiind suspendat pentru partida Portugaliei contra Azerbaidjanului din preliminariile CM 2022.