Selecționerul Mirel Rădoi a vorbit despre meciul contra Liechtensteinului din preliminariile CM 2022. Antrenorul este de părere că partida va fi una grea, mai ales că adversarul României de duminică a pierdut la limită partidele din grupă.

Mirel RadoiFoto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

"Dacă ne luăm după câteva rezultate reuşite de ei, meciuri pierdute doar cu 0-1 sau 0-2, cred că ne poate aştepta un joc dificil. Va trebui să fim atenţi. Să sperăm că nu vom avea emoţii. Nu simt presiune pe mine. Vom vedea după această partidă ce va fi.

Nu mă gândesc deloc la partida cu Macedonia de Nord, ci doar la meciul de duminică. Pentru multă lume pare o partidă uşoară. Liechtenstein pare o victimă sigură, să sperăm că aşa va fi.

Nu vreau să vorbesc despre următoarea partidă sau despre câte puncte vom face. Am văzut că se pot pierde puncte aproape la fiecare etapă. Liechtenstein are unele zone libere unde putem iniţia atacul. Acolo trebuie să aducem jucători care să paseze mingea repede.

Lupta pentru locul doi este echilibrată, se dă între România, Macedonia, Armenia, Islanda... Deşi eu cred că Islanda după ce a pierdut cu noi a ieşit din calcule pentru locul doi", a declarat Mirel Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul român a adăugat, referitor la schimbul de generații, că el va trebui făcut, dar asta nu înseamnă că nu vor fi convocați la națională jucătorii peste o anumită vârstă.

Pierdere importantă pentru Mirel Rădoi - Ce jucător va lipsi la meciurile cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord

Programul României în următoarea perioadă

5 septembrie

România - Liechtenstein, ora 21:45 - Arena Naţională (București)

8 septembrie

Macedonia de Nord - România, ora 21:45 – Tose Proeski Arena (Skopje).

  • Cele două meciuri vor fi LiveText pe HotNews.ro.

Grupa J, rezultatele înregistrate joi, 2 septembrie:

Islanda vs România 0-2

Liechtenstein vs Germania 0-2

Macedonia de Nord vs Armenia 0-0.

Clasamentul Grupei J:

1. Armenia (6-2 golaveraj) 10 puncte

2. Germania (7-2) 9

3. Macedonia de Nord (9-4) 7

4. România (7-6) 6

5. Islanda (4-8) 3

6. Liechtenstein (1-12) 0.

La Cupa Mondială din 2022 se califică direct primul loc din grupă, iar locurile secunde urmează să dispute baraje.