Kylian Mbappe a fost foarte aproape de un transfer la Real Madrid, dar nu a fost lăsat să plece de șefii lui PSG. Cu toate acestea, starul francez este aproape imposibil de convins să semneze prelungirea, având în vedere că a refuzat o nouă ofertă fabuloasă din partea parizienilor.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

PSG are șanse minime de a reuși să-i prelungească contractul lui Kylian Mbappe, scadent vara viitoare, așa că îl va pierde gratis în perioada de transferuri din această iarnă.

Pentru a evita acest lucru, șefii parizienilor încearcă din răsputeri să-l convingă pe francez să-și prelungească contractul, oferindu-i un salariu uriaș.

Conform Le Parisien, Mbappe ar fi refuzat o a doua ofertă de prelungire din partea lui PSG. Dacă prima ofertă însemna un salariu de 25 de milioane de euro net pe sezon, a doua s-a ridicat la nu mai puțin de 45 de milioane de euro net pe sezon.

Kylian Mbappe a refuzat ambele oferte, devenind din ce în ce mai clar că își dorește să plece la alt club, mai ales că pe 1 ianuarie 2022 va putea semna gratis cu orice echipă.

Recent, Realul a făcut o ofertă de 180 de milioane de euro de care parizienii nu ar fi fost pe deplin mulțumiți. Fotbalistul francez și-ar fi dat acordul pentru a evolua la Madrid, dar șefii lui PSG au făcut tot posibilul pentru a-l mai păstra măcar un an pe Parc des Princes.