Presa din Hexagon a dezvăluit care este oferta pe care PSG ar accepta-o din partea lui Real Madrid, pentru ca starul Kylian Mbappe să ajungă în capitala Spaniei.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

PSG are șanse minime de a reuși să-i prelungească contractul lui Kylian Mbappe, scadent vara viitoare, așa că îl va pierde gratis în perioada de transferuri din această iarnă.

Manu Carreno, prezentator de televiziune spaniol, a vorbit la emisiunea El Larguero despre situația transferului lui Mbappe la Real Madrid.

”Nimeni de la PSG nu s-a așezat la negocieri cu Florentino Perez (n.r. președintele lui Real Madrid). Parizienii au milioane, nu-i interesează oferta lui Real. Totuși, presa din Franța susține că, dacă Madrid oferă 210 milioane de euro pentru Mbappe, aceștia l-ar putea semna. PSG îi datorează lui Monaco pentru un posibil transfer 30 de milioane de euro, așa că ar rămâne cu 180, ceea ce le-ar conveni”, a declarat Manu Carreno, conform AS.com.

Recent, Realul a făcut o ofertă de 180 de milioane de euro de care parizienii nu ar fi fost pe deplin mulțumiți. Fotbalistul francez și-ar fi dat acordul pentru a evolua la Madrid.

Parisul nu are foarte multe variante pentru a scoate bani de pe urma lui Kylian: francezul intră în utimul an de contract, iar din iarnă va putea semna gratis cu orice echipă.