Gerard Pique a vorbit în cadrul unei emisiuni online despre posibilitatea ca Florentino Perez să reușească să-l aducă pe Kylian Mbappe la Real Madrid.

Kylian MbappeFoto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Fundașul Barcelonei consideră că Florentino Perez este un strateg desăvârșit și din transferurile reușite în trecut acesta a arătat că orice este posibil.

”Din punct de vedere strategic, <> Florentino a fost mereu așa. A demonstrat asta. De exemplu, în cazul transferului lui Luis Figo. M-a lovit acea mutare. Te poți aștepta la orice din partea lui Florentino”, a declarat Pique la o emisiune online a comentatorului Ibai Llanos, înainte de partida PSG - Reims.

”Cred că dacă Mbappe va pleca de la PSG în acest an, Nasser Al-Khelaifi va aduce cu siguranță un alt mare jucător”, a adăugat Pique.

Fotbalistul ajuns la 34 de ani consideră și că Messi și Neymar se vor înțelege de minune la PSG, dar argentinianului îi va fi dificil să se adapteze în campionatul francez, unul fizic.

Gerard Pique deține compania Kosmos, care a cumpărat drepturile de televizare pentru Ligue 1, conform Marca.com.

Lionel Messi, care a părăsit-o pe Barcelona după 21 de ani, a debutat, duminică, în meciul PSG - Reims, pentru echipa pariziană. În minutul 66, Lionel Messi a intrat pe teren în locul prietenului său Neymar.

Evoluția lui Lionel Messi, pas cu pas - Cum a jucat starul argentinian la debutul pentru PSG