​Edi Iordănescu, antrenorul echipei FCSB, a declarat, sâmbătă, că este surprins de situaţia de la CFR Cluj (formație pe care a antrenat-o în trecut), dar consideră că jucătorii echipei clujene au o capacitate de redresare foarte mare, astfel că meciul de duminică va fi foarte greu.

Edi IordanescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Nu e foarte uşor să comentez ce a fost acolo, reprezint alt club, am fost acolo, sunt oameni cu care am lucrat. Nu s-a întâmplat un lucru care să facă cinste, mai ales că a fost public şi a depăşit şi graniţele ţării. Este afectată imaginea, din păcate pentru ei. Mai mult nu pot să comentez, sunt problemele lor. Nu mă aşteptam să se întâmple aşa ceva. S-au întâmplat lucruri la nervi, lucruri care au săpat în timp, dar nu este problema mea. Nu e normal pentru un club care a câştigat patru campionate, care ne-a reprezentat cu cinste în cupele europene", a declarat Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Iordănescu a mai spus că este convins că situaţia de la CFR nu va afecta prestaţia jucătorilor la meciul de duminică, potrivit News.ro.

"Cert este că eu cunosc grupul de jucători, care are o capacitate de redresare incredibilă. Normal că sunt afectaţi, dar când intră în teren se repoziţionează rapid. Sunt lucruri pe care cu greu le pot anticipa. Noi nu trebuie să ne ducem pe o traiectorie greşită, să credem că vom întâlni un adversar dezorganizat. CFR se va repoziţiona, jucătorii au capacitatea de a fi la cote înalte", a precizat antrenorul.

Meciul CFR Cluj - FCSB va avea loc, duminică, de la ora 21:00, în etapa a șaptea a Ligii I.

Citește și:

VIDEO Scene incredibile după eliminarea rușinoasă din Europa League: Bătaie în vestiarul celor de la CFR Cluj

VIDEO Continuă circul de la CFR Cluj: Marius Șumudică nu a fost lăsat să conducă antrenamentul de la ora 11

Marius Șumudică face noi precizări - Ce spune antrenorul despre situația sa de la CFR Cluj

Dan Petrescu, ultima speranță - CFR Cluj, pe un butoi cu pulbere după naufragiul din cupele europene