CFR Cluj a fost eliminată în play-off-ul Europa League (1-6 la general cu Steaua Roșie Belgrad), iar patronul Neluțu Varga a anunțat că l-a demis pe antrenorul campioanei României. Marius Șumudică vine cu noi precizări și spune, printre altele, că este încă tehnicianul grupării din Gruia.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Filmul evenimentelor de la CFR Cluj pe scurt

  • În mediul online apare o înregistrare în care se poate vedea cum în vestiarul CFR-ului a avut loc o bătaie la care au participat și unii dintre oficialii grupării.

Ce spune Marius Șumudică despre situația de la CFR Cluj

"Eu am făcut programul pentru mâine. Nu m-a sunat nimeni, eu tot aştept. Astăzi, stie toată lumea, am fost la antrenament şi nu am fost lăsat să intru.

Diseară jucătorii nu se vor duce la antrenament! Nu ştiu ce se întâmplă sau ce o să fie. Eu am contract si nu pot sa îmi dau demisia pentru că sunt pe primul loc în campionat şi sunt calificat în grupele Conference League!

Mâine echipa trebuie să intre în cantonament pentru meciul cu FCSB! Vom vedea! Deocamdată, clubul nu are jurist, nu are preşedinte... Nici nu ştiu cine şi când o să mă sune, dacă o să mă sune" - Marius Șumudică, pentru Digisport.

Clauza care îl face pe Șumudică greu de dat afară

Conform gsp.ro, Marius Șumudică are o clauză de reziliere clară. Dacă va fi dat afară de la CFR, antrenorul ar urma să primească despăgubiri de aproximativ 300.000 de euro. În plus, staff-ul tehnicianului ar primi 70.000 de euro.