Apele sunt tulburi la CFR după eliminarea rușinoasă din play-off-ul Europa League. După incidentul bătăii din vestiar, un alt episod nefericit a ieșit în evidență la campioana României: prezent pentru a conduce antrenamentul programat la ora 11, Marius Șumudică nu a fost lăsat să intre în baza grupării din Liga 1.

Foto:

Imaginile au fost surprinse de camerele ProTV: tehnicianul a vorbit cu unul dintre oamenii de pază, iar acesta i-a confirmat că nu îl poate lăsa să intre în baza de pregătire a campioanei României.

Marius Șumudică: Oficial sunt antrenorul echipei

"Eu sunt antrenorul echipei, am antrenament, la ora zece trebuia să fiu în bază. Vă rog să-mi permiteți să intru, oficial sunt antrenorul echipei.

Dacă vreți să-mi dați drumul, dar dacă aveți vreun ordin să nu-mi dați drumul eu mă conformez, filmez că nu-mi dați voie să intru în bază și asta este.

N-am pățit așa ceva în viața mea, să venim să ne facem programul și să nu mi se permită să intru în bază... n-am pomenit de când mama m-a făcut.

Parcă sunt sclav pe plantaţie, parcă fac muncă la negru. Eu sunt oficial antrenorul CFR-ului şi nu mi se permite să muncesc. Nu s-a luat nicio decizie oficială, nu am fost informat clar că sunt demis" - Marius Șumudică, la poarta bazei de pregătire a celor de la CFR Cluj.

Sursa video: Liga 1 Tv

În mod oficial, campioana României nu a anunțat despărțirea de Șumudică, dar este doar o chestiune de timp până când ruptura va fi oficializată.

După ratarea calificării în grupele Europa League, antrenorul Marius Șumudică este foarte aproape de a fi demis, iarDan Petrescu este așteptatîn Gruia pentru a semna cu campioana României.

În ce urnă va fi CFR Cluj la tragerea la sorți a grupelor Conference League