La finalul lunii noiembrie a lui 2020, Dan Petrescu era îndepărtat de la CFR. La opt luni distanță, "Bursucul" este văzut drept singurul care poate redresa corabia clujeană. Marius Șumudică a eșuat în Gruia, parcursul din Europa fotbalistică fiind mult sub pretențiile unei campioane.

Dan PetrescuFoto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Dan Petrescu: Adio, dar rămân cu tine

CFR s-a prezentat mult sub standardele ultimilor ani, iar campioana a "retrogradat" în grupele Conference League. Două etaje mai jos decât marele vis numit Champions League.

Eșecul din Gruia cu Steaua Roșie Belgradi-a fost fatal lui Marius Șumudică, antrenor adus cu surle și trâmbițe la Cluj în locul lui Edi Iordănescu (a luat titlul, dar parcă a fost lăsat prea ușor să plece).

Toate sursele din presa sportivă duc spre același nume: Dan Petrescu. Antrenor care a ridicat alături de CFR capul în cupele europene și care a instaurat hegemonia Ardealului în Liga 1.

Discuțiile dintre Neluțu Varga (patronul grupării campioane a României) și Petrescu ar fi demarat deja, iar conform Prosport antrenorul este așteptat în cursul zilei de vineri în Gruia.

Există unele voci care spun că Dan Petrescu ar putea chiar să stea pe bancă la meciul vedetă cu FCSB de duminică (ora 21:00).

Parcursul imaculat din Liga 1 (6 victorii din tot atâtea meciuri) nu l-a putut salva pe Șumi, antrenor adus pentru a face performanță în Europa.

Bătaie în vestiarul celor de la CFR

Eliminarea rușinoasă din Europa League a produs multă frustare la Cluj. Cel mai bun exemplu: bătaia care a avut loc în vestiarul campioanei României după meciul cu Steaua Roșie Belgrad.

Pe imaginile surprinse de un reprezentat al sârbilor se poate vedea încăierarea produsă în vestiarul campioanei după dubla de coșmar cu Steaua Roșie Belgrad.

Sursa video: Monitorul de Cluj