Deși Cristiano Ronaldo a cerut presei să pună capăt zvonurilor plecării sale de la Juventus, portughezul ar fi atât pe lista de transferuri a lui Manchester City, cât și a lui PSG.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dacă zilele trecute Cristiano Ronaldo a fost prezentat ca posibil transfer la PSG (în cazul în care Kylian Mbappe va fi vândut la Real Madrid), L'equipe scrie că lusitanul ar fi gata pentru o mutare în echipa lui Guardiola.

Portughezul ar fi vorbit cu prietenii săi de pe Etihad, Bernardo Silva, Ruben Dias și Joao Cancelo, despre un posibil transfer la campioana Premier League.

Managerul portughezului, Jorge Mendes, ar lucra activ la negocieri de câteva săptămâni. Relațiile dintre Jorge Mendes și City sunt foarte strânse: agentul i-a plasat deja pe Ruben Dias, Ederson, Joao Cancelo și Bernardo Silva pe Etihad.

Cu toate acestea, Ronaldo a cerut săptămâna trecută ca presa să mai nu speculeze posibile plecări ale sale. Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus, a adăugat și el că este încrezător că lusitanul nu va părăsi ”Bătrâna Doamnă”.

Presa din Hexagon a tot vorbit despre oferta celor de la Real Madrid pentru Kylian Mbappe și despre faptul că în locul său ar urma să vină la Paris nimeni altul decât Cristiano Ronaldo.

Practic, dacă Mbappe va pleca la Real, atunci sunt șanse mari ca Ronaldo să ajungă coechipier cu Messi, marele rival al carierei. Cele două mutări trebuie însă făcute până la 31 august, când fereastra de transferuri se încheie.