O postare a fratelui Emirului din Qatar a încins spiritele pe rețelele de socializare. În respectiva imagine, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo erau prezentați împreună, îmbrăcând tricoul aceleiași echipe.

HotNews.roFoto: Hotnews

Khalifah Bin Hamad Al Thani, fratele Emirului Qatarului (proprietarul celor de la PSG), a postat pe contul personal de Twitter o imagine în care Messi și Ronaldo erau îmbrăcați în tricoul lui PSG, alimentând și mai mult speculațiile din ultima perioadă.

Presa din Hexagon a tot vorbit despre oferta celor de la Real Madrid pentru Kylian Mbappe și despre faptul că în locul său ar urma să vină la Paris nimeni altul decât Cristiano Ronaldo.

Practic, dacă Mbappe va pleca la Real, atunci sunt șanse mari ca Ronaldo să ajungă coechipier cu Messi, marele rival al carierei.

Kylian intră în ultimul an de contract, iar din iarna lui 2022 va putea semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract.

Luând în considerare acest aspect, oficialii lui PSG vor să ia totuși ceva bani de pe urma plecării atacantului, iar fereastra de transferuri din această vară este ultima soluție.

Nu în ultimul rând, Cristiano a fost rezervă la Juventus în prima etapă din Serie A (2-2 pe terenul celor de la Udinese), iar presa din Peninsulă a tot scris că lusitanul este pe picior de plecare de la Bătrâna Doamnă.

Khalifah Bin Hamad Al Thani și-a însoțit postarea cu întrebarea: "Poate?"

Oficialii celor de la Juventus nu au gustat neapărat postarea, aceștia precizând că este o lipsă de respect să-l pui pe Cristiano Ronaldo într-un alt tricou decât cel al grupării de care aparține.

În acest moment, Kylian are o cotă de piață de 160 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

De știut:

  • Fereastra de transferuri se încheie în Europa pe 31 august.