Edi Iordănescu a debutat cu o remiză pe banca celor de la FCSB, scor 1-1, împotriva echipei Sepsi Sfântu Gheorghe. În etapa a șasea din Liga 1, formația bucureșteană a avut parte de o partidă foarte dificilă: Andrei Vlad a apărat un penalty în repriza secundă.

Edi IordanescuFoto: YouTube

Pe Arena Națională, FCSB a marcat prin Tănase('58), iar pentru Sepsi a înscris Aganovici ('36, din lovitură liberă) - click pe numele marcatorilor pentru a vedea reușitele.

În minutul 67, Vlad (FCSB) a apărat un penalty executat de Mitrea. Lovitura a fost acordată după un fault al lui Ovidiu Popescu asupra lui Păun.

În urma acestui rezultat, FCSB a adunat 9 puncte și ocupă locul 6. De cealaltă parte, Sepsi se află pe poziția a 13-a, cu 5 puncte.

Au evoluat echipele:

FCSB: Vlad - Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovic - Oct. Popescu, Ov. Popescu (Perianu '85), Olaru - Cordea (I.Stoica '85), Fl. Tănase, Coman (Mamut '71). Antrenor: Edward Iordănescu

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Tamaş (Dumitrescu '89) - Aganovic (Ashkovski '78), Fofana (Tincu '56), Păun - Golofca (Gonzalez '77), Bojic (Chunchukov '46), Ştefănescu. Antrenor: Leo Grozavu.

Rezultatele înregistrate în etapa a șasea:

Chindia Târgoviște vs Academica Clinceni 2-2

Farul Constanța vs Dinamo București 3-0

CSU Craiova vs Gaz Metan Mediaș 1-0

FC Argeș vs CFR Cluj 0-1

UTA Arad vs FC Voluntari 2-0

FC Botoșani vs Rapid București 0-2

CS Mioveni vs U Craiova 1948 1-0

FCSB vs Sepsi Sf. Gheorghe 1-1.

Clasament Liga 1:

*sursă: flashscore.ro