Glasgow Rangers ar putea să se vadă obligată să-l cedeze pe Ianis Hagi sub cota curentă, din cauza eliminării din Liga Campionilor, scrie Football Insider.Cel puțin așa crede Paddy Kenny, fost portar pentru Irlanda și Sheffield United, că se va întâmpla cu mijlocașul român de 22 de ani.

Ianis HagiFoto: Glasgow Rangers

Ziarul turc Fanatik (preluat de Scottish Sun pe 16 august) a informat că Rangers îl cotează pe Hagi la 9,3 milioane de lire (10,8 milioane de euro). Se spune că Sevilla și Lazio au făcut oferte sub 6 milioane, respinse de Rangers.

Citat de BBC Sport pe 12 august, managerul Steven Gerrard (foto) a recunoscut că „pentru sume corecte” Rangers ar putea vinde jucători în această vară. Se întâmpla după ce campioana Scoției fusese eliminată de Malmo în preliminariile Champions League.

Kenny spune că o ofertă de 8 milioane de lire pentru Hagi, al cărui contract expiră în 2024, ar fi prea greu de refuzat. El i-a spus corespondentului Adam Williams de la Football Insider: „Vor fi sub o presiune prea mare să vândă acum. Probabil că proiectaseră în buget că vor ajunge în Champions League. Dar sunt evident dezamăgiți și trebuie să facă ajustări ca să echilibreze conturile. Dacă se vor ține de acele 9,3 milioane de lire, înseamnă că au motive. Dar poate că vor merge puțin mai jos, la 8 milioane.”

Hagi a început foarte bine sezonul 2021-22. De 16 ori internațional pentru România, el a marcat de două ori și a oferit o pasă decisivă în trei evoluții în tricoul lui Rangers.