Obiectul unor ample discuții cu privire la o posibilă plecare de la Juventus Torino, Cristiano Ronaldo a fost confirmat și de antrenorul Massimiliano Allegri ca jucător al echipei în continuare.

Cristiano RonaldoFoto: LiveMedia/Claudio Benedetto/IP / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Ronaldo mi-a spus că rămâne, să lămurim astfel acest subiect", a subliniat Allegri, care a răspuns la mai multe întrebări despre forma şi starea de spirit a atacantului său, cu o zi înaintea primului meci al lui Juve în noua ediţie de campionat, pe terenul lui Udinese.

"S-a antrenat mereu bine şi a fost mereu disponibil. Am văzut nişte zvonuri în ziare, dar n-a vrut niciodată să plece de la Juventus", a adăugat tehnicianul.

Golgheterul ediţiei trecute din Serie A (29 de goluri) a fost scutit joi de ultimul meci de pregătire, împotriva juniorilor clubului, însă este "la dispoziţia" echipei pentru întâlnirea de la Udine.

Ronaldo a publicat în această săptămână un lung mesaj pentru a dezminţi o eventuală revenire la Real Madrid, menţionată de presă, fără să confirme însă explicit că va rămâne la Juventus pentru a-şi onora al patrulea şi ultimul an de contract.

Aceste speculaţii despre un transfer sunt recurente după un nou eşec al lui Juventus în Liga Campionilor, piemontezii fiind eliminaţi în martie în optimile de finală, la fel ca în sezonul precedent.

Revenit după doi ani pe banca lui Juventus, Allegri a spus că echipa îşi propune, ca în fiecare an, să câştige toate competiţiile, conform Agerpres.