Dinamo a fost învinsă categoric, scor 0-3, vineri, în deplasare, în fața Farului Constanța. După partida din etapa a șasea a Ligii 1, antrenorul Dario Bonetti a declarat că Dinamo ”este în altă realitate” și nu acesta era meciul de la care ar fi așteptat o victorie.

Dario BonettiFoto: Facebook - Dinamo

Farul Constanţa s-a impus categoric, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în fața echipei Dinamo București. Meciul a avut loc în etapa a șasea a Ligii I.

Dario Bonetti - ”Nu acesta e meciul pe care noi trebuia să-l câștigăm”

"Nu acesta e meciul pe care noi trebuia să-l câștigăm. Avem alt obiectiv față de ei. Am evoluat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Au jucători buni, tehnici, rapizi.

Noi suntem în altă realitate. Trebuie să muncim în fiecare zi pentru a deveni mai buni. Cei de la Farul au de unde alege jucătorii, au un proiect construit în urmă cu mai mult timp. Asta e diferența!

Că pierzi cu 0-1 sau cu 0-3 e la fel. Trebuie să ne gândim să creștem calitatea jocului. Pentru a crește calitatea tinerilor, avem nevoie de timp.

Problemele tehnice pot fi mai rele decât problemele financiare acum. Ne pare rău pentru fani, dar știu și ei situația, sunt lângă echipă. Dacă ar pune și ei presiune, ar fi mai greu", a declarat Dario Bonetti la Digisport.

Golurile au fost marcate de Jefte Betancor '12, '53 (de la 60 de metri) şi George Ganea '57.

În urma acestui rezultat, Farul a adunat 11 puncte și a urcat pe locul 4 în clasament. De cealaltă parte, Dinamo rămâne cu 6 puncte și ocupă locul 11.