Zaki Anwari, component al naționalei de fotbal de tineret a Afganistanului, a fost strivit de trenul de aterizare al unui avion de care s-a prins în speranța că va scăpa de furia talibanilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

În vârstă de doar 19 ani, Zaki Anwari a încercat să fugă din Kabul după ce talibanii au preluat controlul Afganistanului.

Tânărul fotbalist s-a agățat de trenul de aterizare al unui avion Boeing C-17, în speranța că va putea fi salvat din Kabul.

Din păcate, sportivul a fost strivit de trenul de aterizare al aeronavei, în momentul în care acesta s-a retras pentru ca avionul să poată pleca de pe sol.

Zaki Anwari era o speranță a fotbalului din Afganistan, el visând ca într-o zi să joace în afara țării. Fotbalistul era și component al naționalei de tineret a Afganistanului, potrivit Reuters.

Pe 16 august, imagini dramatice au fost filmate pe aeroportul din Kabul. Sute de afgani s-au agățat de avioanele miliare care încercau să transporte oficiali spre o zonă sigură. Mai multe persoane au căzut pur și simplu în gol de la mii de metri, după ce s-au agățat de aripile aeronavelor.