Tehnicianul portughez Jose Mourinho primește întăriri serioase din partea șefilor lui AS Roma. Clubul din capitala Romei a anunțat marți că l-a transferat pe Tammy Abraham, golgheterul echipei Chelsea Londra.

HotNews.roFoto: Hotnews

Abraham a semnat un contract pe cinci ani cu clubul din Serie A. Acordul pentru internaţionalul englez de 23 de ani include o clauză de răscumpărare stabilită la 80 de milioane de euro, dar nu poate fi activată mai devreme de două sezoane.

"Poţi simţi când un club te doreşte cu adevărat, iar Roma şi-a exprimat imediat interesul. Roma este un club care merită să lupte pentru titluri şi trofee. Am avut experienţa câştigării trofeelor ​​majore şi vreau să fiu din nou în acele competiţii, aşa că doresc să ajut această echipă să atingă acest obiectiv şi să ajungă la nivelul la care ar trebui să fie", a spus Abraham.

Clubul din Premier League l-a înlocuit deja pe Abraham prin readucerea pe Stamford Bridge a fostului său atacant, Romelu Lukaku, de la Inter Milano, pentru 115 milioane de euro.

Abraham, care are şase selecţii în naţionala Angliei, a marcat 30 de goluri în 82 de apariţii pentru Chelsea, club la care a venit la vârsta de şapte ani, potrivit News.ro.