Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat luni că este gata să îl demită pe Dinu Todoran și să îl aducă pe Edi Iordănescu ca antrenor. Tehnicianul liber de contract a mai fost asistent la FCSB în trecut.

Edi IordanescuFoto: afcastragiurgiu.ro

Din cauza ultimelor rezultate slabe ale echipei, Gigi Becali a decis să negocieze aducerea unui alt antrenor în locul lui Dinu Todoran și să îi lase ”mână liberă”.

Cele două variante sunt Edi Iordănescu și Cosmin Olăroiu. Patronul lui FCSB ar fi început deja negocierile cu Edi Iordănescu, liber de contract de la despărțirea de CFR Cluj după cucerirea titlului de campion în sezonul trecut.

Edi Iordănescu i-ar fi cerut patronului roș-albaștrilor despăgubiri în cazul în care va interveni în vreun fel la echipă. Becali este gata să accepte și această clauză.

După zvonurile apărute în presă luni, Edi Iordănescu a ținut să transmită un mesaj pe Facebook referitor la subiectul preluării FCSB.

”Salut! Nu am dat declarații publice și nu am o poziție oficială referitoare la informațiile din spațiul public din ultima perioadă. Toate la timpul lor. Pt moment chiar nu am ce sa anunt/comunic. Va rog sa ma intelegeti si respectati pozitia.

Orice informatie pe surse sau eventuala declaratie a mea din spatiul public, este asumata de cine produce stirea!! O zi buna”, a scris tehnicianul în vârstă de 42 de ani.

Edi Iordănescu a fost asistent la FCSB între anii 2010-2012.