Kylian Mbappe a cerut o întâlnire cu Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, în vederea stabilirii viitorului său la Paris. Starul francez a fost huiduit în primul meci al sezonului în Ligue 1 și nu a fost invitat la ziua de naștere a unuia dintre colegii săi, Ander Herrera.

Foto:

Francezul Kylian Mbappe va avea în această săptămână o întâlnire cu Nasser Al-Khelaifi, iar conform El Chiringuito, fotbalistul îl va ruga pe președintele clubului parizian să negocieze o înțelegere cu Real Madrid.

Starul francez și-a anunțat deja clubul că nu intenționează să își prelungească contractul scadent în vara anului următor.

Chiar dacă nu voia să forțeze un transfer înainte de încheierea actualei înțelegeri, venirea lui Leo Messi pe Parc des Princes a complicat lucrurile pentru fotbalistul din Franța.

Conform Marca, Real Madrid ar fi dispusă să plătească 150 de milioane de euro pentru Mbappe, lucru ce i-ar ajuta pe parizieni după presiunea financiară pusă de venirea lui Messi.

În prima partidă a sezonului din Ligue 1 pentru PSG (4-2 vs Strasbourg), Mbappe a fost huiduit de o parte din fanii prezenți la Paris. Mai mult, Ander Herrera nu l-a invitat pe francez la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere.