Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a declarat după victoria echipei sale contra FCSB-ului din etapa a cincea a Ligii I că nu îi sunt recunoscute meritele, deși echipa își câștigă meciurile.

Mihai IosifFoto: fcrapid.ro

Rapid București a învins, duminică, pe Arena Națională, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, în derbiul etapei a cincea a Ligii I. După partidă, Mihai Iosif a răbufnit, susținând că echipa câștigă și cu toate acestea, se găsesc contestari.

"Am tot auzit că am jucat cu echipe slabe. FC Argeş, am înţeles că a câştigat la Sepsi, nu ştiu cine cataloghează echipele în bune sau slabe. Noi ne vedem de antrenament, ne vedem de joc, respectăm absolut toţi adversarii din competiţie şi atâta tot. Dar asta cu catalogările... cred că ar trebui să fie mai ponderaţi.

De când am preluat echipa, am auzit că ba am avut noroc, ba am preluat nu ştiu ce, niciodată nu mi s-au recunoscut meritele aşa cum aş fi meritat eu. Dar nu intru în canacanuri, noi am vorbit pe teren. Eu, meciurile pe care le-am pierdut, cu Craiova şi cu Mioveni în Liga a II-a, nu le-aş pune la stastistică, pentru că nu le-am luat foarte în serios, am jucat cu alte echipe", a declarat Mihai Iosif.

În meciul desfășurat pe Arena Națională, Vinicius (în minutul 39) a înscris în propria poartă. Şerban (FCSB) și Sefer (Rapid) au fost eliminați.

Meciul a fost presărat de incidente, galeriile, mai ales cea a gazdelor, aruncând petarde şi obiecte pe teren.

În urma acestui rezultat, Rapid a adunat 13 puncte și se află pe locul 2. De cealaltă parte, FCSB rămâne cu opt puncte și ocupă locul 4.​

Pe cine consideră Dinu Todoran vinovat pentru înfrângerea FCSB-ului contra lui Rapid​