Dinu Todoran, antrenorul lui FCSB, ia toată vina asupra lui pentru înfrângerea (scor 0-1) în fața echipei Rapid București, într-un meci desfășurat duminică în cadrul etapei a cincea a Ligii I.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este o înfrângere dureroasă, pentru că vine într-un meci cu Rapid. Chiar este o înfrângere ruşinoasă. Tot timpul, la înfrângeri, antrenorul este de vină. Sunt singurul vinovat, vedem ce se va întâmpla pe viitor, dar îmi doresc mult mai mult din partea lor, atitudine, dar la înfrângere, antrenorul este vinovat. Eu răspund de rezultate şi astăzi trebuia să câştigăm, dar nu am reuşit.

N-am făcut nici un joc foarte reuşit, dar vedem pe viitor ce se va întâmpla. Nu ne aşteptam la o înfrângere la meciul ăsta, nu ne-am comportat cum a trebuit şi sunt vinovat pentru jocul de astăzi. Am crezut că după meciul cu Craiova ne-am revenit asupra jocului, o să analizăm şi o să vedem ce avem de făcut. (n.r. - dacă patronul Gigi Becali mai are răbdare) Nu ştiu, dânsul ia deciziile. Nu am apucat să vorbesc cu dânsul, nu ştiu nimic despre vreo şedinţă, cu mine nu...

E început de campionat, anul trecut noi am dominat tot campionatul, numai în play-off nu am reuşit să câştigăm. Este început de campionat, vedem ce am făcut bine, ce am făcut rău şi o să analizăm. Am cei mai buni jucători, e ceva ce nu a mers astăzi. Mie îmi reproşez rezultatele de până acum, chiar jocul echipei. În seara asta nu am jucat cum au dorit suporterii, cum mi-am dorit şi eu şi sperăm pe viitor să reglăm lucrurile acestea", a declarat Dinu Todoran după înfrângerea de duminică.

În meciul desfășurat pe Arena Națională, Vinicius (în minutul 39) a înscris în propria poartă. Şerban (FCSB) și Sefer (Rapid) au fost eliminați.

Meciul a fost presărat de incidente, galeriile, mai ales cea a gazdelor, aruncând petarde şi obiecte pe teren.

În urma acestui rezultat, Rapid a adunat 13 puncte și se află pe locul 2. De cealaltă parte, FCSB rămâne cu opt puncte și ocupă locul 4.​