Fanii echipei FC Barcelona au afişat, duminică, mai multe bannere în exteriorul Stadionului Camp Nou, împotriva preşedintelui Juan Laporta, considerat vinovat de plecarea vedetei Lionel Messi la PSG, informează marca.com.

Foto:

"Laporta, iuda, l-ai înşelat pe D10S (n.r. - Dios, Messi)", era scris pe unul,.

"Laporta, valetul lui Florentino (n.r. - Perez, preşedintele rivalei Real Madrid)" şi "Barca nu este afacerea ta", au fost alte mesaje.

Al doilea banner face referire la faptul că FC Barcelona, la fel ca Real Madrid, a respins acordul dintre LaLiga şi grupul de investiţii CVC Capital Partners, care ar fi putut aduce în conturile clubului banii necesari păstrării lui Messi în cadrul clubului catalan.

FC Barcelona a început, duminică, de la ora 22:00, pe teren propriu, campionatul 2021/2022 al LaLiga, cu Real Sociedad şi cu o rană greu de vindecat, absenţa argentinianului Lionel Messi din lot pentru prima dată după 17 sezoane consecutive.

Astfel, revenirea fanilor pe Stadionul Nou Camp, pentru prima dată din martie 2020, când arenele spaniole au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus, este una tristă, fiind aşteptată o audienţă foarte scăzută, informează News.ro.