Consiliul de administratie al lui Dinamo s-a reunit luni seara pentru numirea lui Gheorghe Multescu in functia de antrenor principal la Dinamo.

"Este o decizie care vizeaza intarirea bancii tehnice", a declarat presedintele Nicolae Badea, pentru site-ul oficial al clubului.

Gheorghe Multescu va fi asistat de secunzii Cornel Talnar si Iulian Mihaescu. Administratorul-delegat Cornel Dinu isi va pastra functia de director tehnic, "asa cum s-a intimplat in ultimii ani", precizeaza conducerea clubului bucurestean.

"Si cu Dinu, si cu Talnar am fost in permanent contact in ultimii ani, cind a fost vorba de Dinamo. va fi o munca de echipa", a declarat Gheorghe Multescu.

Ultima echipa pregatita de Multescu a fost Universitatea Cluj, locul 17 in Liga 1, de care s-a despartit in iarna.

In urma cu o luna, cind presa a scris despre contactele dintre Multescu si conducerea dinamovista, Nicolae Badea a negat: "Am vorbit cu Multescu despre probleme personale. Nu se pune problema venirii lui aici".

S-a pus astazi, intr-un moment in care Dinamo a acumulat doua victorii in campionat, insa a ratat calificarea in semifinalele Cupei. La ultima intilnire, 2-1 pe terenul Daciei Mioveni, banca tehnica a avut un comportament "ciudat": daca Talnar a ramas la marginea terenului, pentru a conduce echipa, Cornel Dinu a preferat sa vada meciul la televizorul din autocarul echipei!