PSG și-a împlinit un vis și a reușit să-l transfere pe Lionel Messi, argentinianul urmând să refacă cuplul de la Barcelona cu Neymar. Planurile lui Nasser Al-Khelaifi nu se opresc însă aici.

Nasser Al-Khelaifi si Lionel MessiFoto: Mehdi Taamallah/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo coechipieri la Paris?

Conform jurnaliștilor de la AS.com, președintele grupării de pe Parc des Princes s-a gândit deja la o variantă de rezervă pentru o eventuală plecare a lui Kylian Mbappe.

Francezul nu dorește sub nicio formă să-și prelungească contractul cu PSG (scadent vara anului viitor), iar o plecare a lui Kylian din postura de fotbalist liber de contract prinde tot mai mult contur.

Nasser Al-Khelaifi vrea ca în cazul în care Mbappe va pleca gratis la Real Madrid în vara lui 2022 să-i aducă un înlocuitor tot...gratis.

Este vorba despre Cristiano Ronaldo, cel căruia înțelegerea cu Juventus îi expiră tot în vara anului viitor.

Jurnaliștii iberici vorbesc despre un atac fantastic: Messi - Neymar - Cristiano. Sigur, media de vârstă va fi una înaintată, dar cel puțin la nivel de imagine PSG ar da cu siguranță lovitura.

Parc des Princes trebuie neapărat mărit

Pe lângă o posibilă aducere a lui Cristiano Ronaldo, conducătorii lui PSG se gândesc serios la o mărire a stadionului Parc des Princes.

În momentul de față, arena poate găzdui doar 48.000 de spectatori, iar Nasser Al-Khelaifi își dorește o remodelare a stadionului astfel încât capacitatea să ajungă la 80.000 de locuri.

S-ar putea să te intereseze și:

Suma reală pe care ar încasa-o de fapt Lionel Messi din contractul faraonic cu PSG

Efectul Lionel Messi la PSG: Sold-out la tricouri și o creștere impresionantă a urmăritorilor contului de Instagram

VIDEO Lionel Messi, prezentat oficial la PSG: Am venit aici pentru a câștiga tot

Lionel Messi, noul jucător al echipei PSG - Argentinianul, primele imagini pe stadionul Parc des Princes

De știut:

  • Messi a cucerit de câte şase ori Balonul de Aur şi Gheata de Aur în tricoul catalanilor.

  • A sosit la Barcelona în 2000, ca junior, la 13 ani.

  • Messi a jucat 17 sezoane în competiţia spaniolă de top și a reușit să doboare mai multe recorduri: cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick-uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12).