​Dinamo Kiev, echipa pregătită de Mircea Lucescu, a urcat pe primul loc în clasamentul campionatului ucrainean, după ce s-a impus cu 2-0, miercuri, pe teren propriu, în fața echipei FC Minaj, într-o restanță din prima etapă.

Mircea LucescuFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Golurile au fost înscrise de Buyalskyy ('19) și Ramirez ('45+1).

Antrenorul gazdelor, Mircea Lucescu, a lipsit şi de la acest meci, după ce săptămâna trecută a fost operat pentru îndepărtarea unui chist. Totuşi, antrenorul român supervizează antrenamentele echipei, informează News.ro.

Potrivit unui video postat de clubul Dinamo Kiev de la antrenamentul de marţi, Lucescu a urmărit şedinţa tehnică de la un balcon al clădirii din centrul de pregătire al campioanei Ucrainei.

La echipa din Kiev a debutat atacantul venezuelan Eric Ramirez, transferat de curând de la echipa slovacă Dunajska Streda, pentru 1.8 de milioane de euro.

După acest rezultat, Dinamo Kiev a trecut pe primul loc în clasament, cu nouă puncte din trei jocuri. Doar Desna a mai câştigat toate meciurile şi este pe lcoul 2. Vorskla Poltava şi Dnipro-1 sunt pe locurile 3-4, cu câte şapte puncte. Şahtior, principala rivală la titlu a echipei lui Lucescu, ocupă locul 7, cu şase puncte, în timp ce Minaj este pe locul 10, cu trei puncte.