Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului PSG, a declarat în ziua prezentării lui Lionel Messi la Paris că i-a îndeplinit dorința francezului Kylian Mbappe și astfel nu mai are vreo scuză pentru a părăsi formația.

Kylian MbappeFoto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

"Kylian este parizian, foarte competitiv. El a spus că vrea o echipă competitivă, iar acum este mai mult decât competitivă. El nu are nicio scuză să facă altceva decâtsă rămână", a spus Khelaifi într-o conferință de presă de la Parc des Princes.

Presa spaniolă evocă o posibilă plecare la Real Madrid a campionului mondial francez, care nu şi-a prelungit până în acest moment contractul care expiră în iunie 2022, potrivit Agerpres.

La sfârșitul lunii iulie, Mbappe îl anunța pe Mauricio Pochettino că nu intenționează să își prelungească contractul scadent în vara anului următor, dar că nu va forța un transfer înainte de încheierea actualei înțelegeri.

Marți a fost prezentat oficial Lionel Messi la Paris, el alăturându-se numeroaselor staruri ale echipei, printre care Neymar, Mbappe și proaspăt transferații Gianluigi Donnarumma și Sergio Ramos.

Vedeta argentiniană a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, cu opțiunea de prelungire pe încă unul și va purta numărul 30 la Paris.