A semnat de puțin timp cu PSG, dar efectele mutării se văd deja cu ochiul liber. Lionel Messi realizează o mică "revoluție" la Paris: a dublat practic numărul de urmăritori de pe Instagram și a vândut toate tricourile în doar câteva ore.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aducerea lui Messi la Paris înseamnă o adevărată explozie financiară încă de la primele ore.

PSG avea 19.8 milioane de urmăritori pe contul oficial de Instagram înainte de venirea lui Lionel la Paris.

După ce Messi a semnat contractul cu vicecampioana Franței, PSG se poate lăuda (iar creșterea continuă) cu 42.8 milioane de urmăritori la nici măcar o zi distanță.

Pe lângă acest lucru, formația de pe Parc des Princes a fost nevoită să afișeze mesajul "sold out" în dreptul tricoului cu numărul 30, cel pe care Lionel Messi îl va purta pe durata șederii la Paris.

Pe site-ul oficial al clubului mesajul respectiv i-a dezamăgit pe fanii de pretutindeni ai argentinianului. Un tricou inscripționat cu 30 pe spate costă 108 euro. Mai jos puteți vedea mai multe variante de echipament cu noua achiziție a lui PSG.

Lionel Messi, noul jucător al echipei PSG - Argentinianul, primele imagini pe stadionul Parc des Princes

De știut:

  • Messi a cucerit de câte şase ori Balonul de Aur şi Gheata de Aur în tricoul catalanilor.

  • A sosit la Barcelona în 2000, ca junior, la 13 ani.

  • Messi a jucat 17 sezoane în competiţia spaniolă de top și a reușit să doboare mai multe recorduri: cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick-uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12).