​Lionel Messi a trecut cu bine controlul medical în vederea semnării contractului cu PSG, informează lefigaro.fr. Argentinianul a fost surprins, marți seară, purtând o mască de protecție în culorile vicecampioanei Franței.

HotNews.roFoto: Hotnews

Messi, soţia lui, cei trei copii ai cuplului şi tatăl său, Jorge Messi, au ajuns, marţi după-amiază, la Paris. Jucătorul argentinian a efectuat apoi vizita medicală şi, iniţial, ar fi trebuit să semneze contractul la sediul clubului PSG.

Lionel Messi, surprins de Mundo Deportivo purtând o mască de protecție cu sigla și culorile PSG-ului:

Din cauza faptului că numeroşi suporteri s-au strâns atât la Stadionul Parc des Princes, cât şi la sediul clubului, Messi nu va mai ajunge la birourile administrative ale grupării, informează News.ro.

Totuşi, este posibil ca Messi să fi trecut pentru scurt timp pe la arena din capitala Franţei. AFP scrie despre trei automobile negre care au fost văzute într-o parcare a stadionului.

Cert este că Messi a ajuns la hotelul Royal Monceau, unde este cazat împreună du familia lui. Stabilimentul de lux din apropierea Arcului de Triumf este folosit de jucătorii nou-veniţi la PSG până îşi găsesc o locuinţă.

Cei care îl aşteptau pe Messi în faţa hotelului au avut posibilitatea să-l vadă pe portarul italian Gianluigi Donnarumma, şi el venit în această vară, de la AC Milan.

Este totuşi posibil ca semnarea contractului lui Messi să aibă loc în această seară, dar în altă parte.

Fostul fotbalist al FC Barcelona va fi prezentat, miercuri, de la ora 12:00, într-o conferinţă de presă.

S-ar putea să te intereseze și: