Ajuns marți la Paris, Lionel Messi va fi prezentat oficial ca nou jucător al echipei PSG, miercuri, de la ora locală 11:00 (12:00, ora României), într-o conferinţă de presă. Deşi nu este programată nicio vizită a lui Messi la stadion, mii de suporteri ai echipei franceze s-au strâns la arenă, iar câteva zeci s-au adunat în faţa sediului clubului.

Lionel Messi, asteptat de suporterii echipei PSGFoto: captura lequipe.fr

La ora transmiterii acestei ştiri, Messi efectuează vizita medicală la Spitalul American din Neuilly-sur-Seine.

Potrivit presei franceze, jucătorul argentinian ar urma să meargă de la spital la sediul clubului, din Boulogne-Billancourt, aflat la aproximativ doi kilometri de Stadionul Parc des Princes, pentru a semna contractul.

Între timp, clubul PSG a postat pe contul său de Twitter noi mesaje despre sosirea vedetei argentiniene. Într-o reprezentare animată, cele şase Baloane de Aur ale fostului jucător al FC Barcelona au fost etalate în Piaţa Trocadero, în faţa Turnului Eiffel.

Într-o altă postare, apare o imagine cu steagul Argentinei în dulapul aflat între cel al lui Neymar şi cel al lui Mbappe din vestiarul echipei, scrie News.ro.

Lionel Messi, însoțit de soție și de cei trei băieți ai săi, a sosit la Paris, iar fanii lui PSG l-au așteptat pe aeroportul Paris-Le Bourget. Argentinianul i-a salutat pe aceștia, iar presa din Hexagon a scos în evidență și tricoul pe care îl purta fostul decar al Barcelonei.

S-ar putea să te intereseze și: