Lionel Messi nu mai este jucătorul Barcelonei, iar până la oficializarea mutării sale la PSG au mai rămas puține momente. Între timp, curățenia de vară a cuprins stadionul Camp Nou, iar imaginea argentinianului a fost prima ștearsă de pe zidurile celebrei arene catalane.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jurnalistul Edwin Winkels a fost primul care a prezentat informația, ulterior susținând că toți jucătorii de pe fațada Camp Nou vor fi schimbați, nu doar Leo Messi.

Clubul catalan ar fi întreprins marți un ultim efort de a-l readuce pe Messi la Barcelona, dar fotbalistul ar fi refuzat. Mundo Deportivo a luat legătura cu oficialii clubului din Catalonia, iar aceștia au declarat că nu i-ar mai fi făcut lui Messi nicio altă ofertă.

L'Equipe informează că Lionel Messi și PSG au ajuns la un acord total, iar singurul aspect care lipsește (momentan) este oficializarea mutării. Informația a fost confirmată și de celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Conform presei din Hexagon, Messi (34 de ani) a refuzat să îi ia lui Neymar tricoul cu numărul 10, la fel procedând și în cazul lui Pablo Sarabia (are 19, număr pe care, de asemenea, Lionel l-a avut și la Barca).

Starul argentinian va îmbrăca tricoul cu numărul 30, acesta fiind numărul cu care a debutat în culorile blau-grana.

Lionel va sosi la Paris în următoarele ore, cu un avion privat, urmând să aibă loc vizita medicală şi semnarea actelor. O conferință de presă ar urma să aibă loc pe 11 august.