Lionel Messi și conducătorii lui PSG se află în discuții avansate pentru transferul la Paris al starului argentinian. Cu toate acestea, fotbalistul nu vrea să grăbească lucrurile și studiază atent oferta venită din capitala Franței.

HotNews.roFoto: Hotnews

Messi era aşteptat la Paris încă de duminică, însă el se află tot la Barcelona.

Jucătorul şi cei de la PSG mai au doar puţine puncte de rezolvat în privinţa acordului, ce ar putea fi semnat chiar marţi, scrie cotidianul L'Equipe.

Potrivit presei franceze, cei de la PSG susţin că situaţia se va rezolva în maxim 48 de ore.

Marca scrie însă că Messi nu simte presiunea timpului și studiază foarte atent oferta parizienilor. Deși ar avea și alte oferte, Messi este totuși hotărât să se reunească cu Neymar la Paris, semnarea actelor fiind doar o chestiune de ore.

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că nu îi poate prelungi contractul argentinianului Lionel Messi din motive financiare.

Atacantul argentinian, în vârstă de 34 de ani, a cucerit de şase ori Balonul de Aur şi tot de şase ori Gheata de Aur.

Venit la Barcelona în 2000, ca junior, la 13 ani, Messi a jucat 17 sezoane în competiţia spaniolă de top, în care şi-a scris numele pe un număr mare de recorduri, printre care cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick-uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12).