După plecarea lui Messi de la Barcelona, veștile proaste nu se opresc aici pentru catalani. Înainte de meciul cu Juventus de la trofeul Joan Gamper, starul Kun Aguero s-a accidentat, leziunea suferită fiind mai gravă decât se credea până acum.

HotNews.roFoto: Hotnews

Kun Aguero a suferit o leziune la gamba piciorului drept înainte de meciul câștigat de Barcelona, scor 3-0, contra lui Juventus în cadrul trofeului Joan Gamper.

Dacă inițial nu s-a știut cât de gravă este accidentarea, jurnalistul iberic Gerard Romero a scris pe Twitter că fotbalistul argentinian va lipsi până în luna noiembrie. El a adăugat că Aguero abia putea să meargă.

Într-un comunicat al clubului înainte de trofeul Joan Gamper, Barcelona i-a confirmat pe Clement Lenglet și Sergio Aguero ca fiind indisponibili.

Prin urmare, Aguero va rata mai mult ca sigur debutul echipei în La Liga, pe 15 august de la ora 21:00, contra lui Real Sociedad.

Pentru Barcelona a fost o săptămână de coșmar din cauza faptului că nu i-a putut prelungi contractul lui Leo Messi din motive financiare.

În imposibilitatea de a rămâne la clubul la care a jucat încă de la 13 ani, Messi a plecat cu ochii în lacrimi de pe Camp Nou.

Prima declarație a lui Ronald Koeman după plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona - În ce jucător își pune speranțele