Lionel Messi a plecat de la Barcelona după o conferință de presă emoționantă la care a plâns ca un copil. Antonella Roccuzzo, soția sa, i-a transmis un mesaj de susținere pe Instagram.

HotNews.roFoto: Hotnews

Venit la Barcelona de când era doar un copil, Lionel Messi nu a mai putut fi ținut de clubul catalan și a plecat cu ochii în lacrimi de pe Camp Nou.

Antonella Roccuzzo, soția starului argentinian, l-a încurajat pe Instagram după despărțirea dureroasă, susținând că ”aproape de familie, va reveni mai puternic pe teren”.

”Este foarte greu să rezum în cuvinte tot ceea ce am simțit în acești ani. Atâtea emoții care ne-au marcat pe viață. Așa cum spune zicala, <<ce nu te omoară, te face mai puternic>>.

Cu familia alături de tine, vei reveni pe teren mai puternic ca niciodată. Vom fi împreună oricare ar fi destinația. Mereu vom privi înainte. Te iubesc!”, a fost mesajul soției lui Messi.

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că nu îi poate prelungi contractul argentinianului Lionel Messi din motive financiare.

Atacantul argentinian, în vârstă de 34 de ani, a cucerit de şase ori Balonul de Aur şi tot de şase ori, Gheata de Aur.

Venit la Barcelona în 2000, ca junior, la 13 ani, Messi a jucat 17 sezoane în competiţia spaniolă de top, în care şi-a scris numele pe un număr mare de recorduri, printre care cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick-uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12).