Întors din vacanța în Bahamas și plasat în carantină la centrul de antrenament al echipei Tottenham Hotspur, atacantul Harry Kane susține că nu ar fi refuzat niciodată să se antreneze cu echipa. Fotbalistul în vârstă de 28 ani a fost în mijlocul unor controverse după ce nu a apărut la antrenamentul echipei de săptămâna trecută.

Harry KaneFoto: tottenhamhotspur.com

Kane a fost nevoit să se izoleze la centrul de antrenament al clubului londonez pentru a respecta regulile de carantină după vacanţa petrecută în Bahamas şi Florida, a declarat, duminică, managerul Nuno Espirito Santo.

În vârstă de 28 de ani, atacantul nu s-a prezentat la antrenamentul de pre-sezon de săptămâna trecută, dar a afirmat că "niciodată nu a refuzat" să se antreneze, punând astfel capăt speculaţiilor conform cărora el ar încerca să forţeze un transfer la Manchester City, campioana Premier League.

Karry Kane a ajuns cu naționala Angliei până în finala Euro 2020, pierdută pe Wembley în fața Italiei. După competiție, atacantul și-a luat o binemeritată vacanță, dar a revenit până la urmă la Tottenham.

Antrenorul a declarat că el nu a vorbit încă cu căpitanul echipei, care se va antrena singur până joi, pentru a se conforma protocoalelor aplicate pentru reducerea riscului de infectare cu Covid.

"Harry este cu noi. El trebuie să se supună carantinei, dar se antrenează", a declarat Nuno Espirito Santo.

Vineri, antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a confirmat că echipa sa este interesată în continuare de serviciile căpitanului naţionalei Angliei, chiar dacă o ofertă iniţială de 100 milioane lire sterline a fost refuzată de clubul londonez în iunie, potrivit Agerpres.