Lionel Messi și-a luat rămas bun de la fanii echipei FC Barcelona printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare: fotbalistul argentinian a afirmat că se va întoarce la gruparea catalană.

Lionel MessiFoto: fcbarcelona.com

"Mi-aş fi dorit să plec într-un mod diferit, deşi presupun că o despărţire nu poate fi niciodată ceva drăguţ... Mi-ar fi plăcut să continui aici, am făcut totul cu acest obiectiv, dar până la urmă nu s-a întâmplat.

Nu pot decât să le mulţumesc celor care m-au însoţit în atâţia ani la club. Şi fanilor noştri, care mi-au dat toată dragostea lor, iar eu am încercat să o întorc către ei, dând totul pentru acest tricou.

Plec, dar nu este un adio, ci doar pe curând. Trăiască Barca!!!", a fost mesajul lui Leo Messi pe Facebook.

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că nu îi poate prelungi contractul argentinianul Lionel Messi din motive financiare. Cel mai probabil, Messi va semna pentru PSG, vicecampioana Franţei.

Atacantul argentinian, în vârstă de 34 de ani, a cucerit de şase ori Balonul de Aur şi tot de şase ori, Gheata de Aur.

Venit la Barcelona în 2000, ca junior, la 13 ani, Messi a jucat 17 sezoane în competiţia spaniolă de top, în care şi-a scris numele pe un număr mare de recorduri, printre care cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick-uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12).

​Citește și: