CFR Cluj a câștigat vineri, scor 1-0, în fața Mioveniului, având patru victorii din tot atâtea etape disputate. După meci, Marius Șumudică a făcut o serie de declarații spumoase, ironizând rivalii de la FCSB.

Marius SumudicaFoto: LUC CLAESSEN / AFP / Profimedia

Marius Șumudică - ”Am primit o poză cu un Tico și un abțibild cu FCSB-ul pe el”

  • “Am înţeles că acuză un ofsaid la gol (n.r. Mioveni acuză că golul CFR-ului a fost neregulamentar), dar nu e o cameră care să fie pe linie, deci te poţi înşela. Noi am dominat meciul, am avut ocazii. Felicit echipa din Mioveni, o nucă tare. Îmi felicit jucătorii şi îi dedic această victorie băiatului meu. Petrila este pariul meu, am zis de la începutul pregătirilor că va ajunge departe şi va costa bani mulţi.
  • Nu vreau să comentez ce a zis Mihai Stoica despre arbitraj, nu vreau să intru într-o polemică. Le doresc baftă în continuare celor de la FCSB. Astăzi am mai făcut un pas, îi aştept să facă şi ei câte doi şi să ne ajungă din urmă. Am primit astăzi pe telefon o poză cu un Tico foarte frumos şi, printre multe altele, era şi un abţibild cu FCSB-ul”, a spus Şumudică, potrivit Digi Sport.

Mihai Stoica a postat pe Facebook în timpul meciului mesajul ”Sub doi metri e chiar ok”, referindu-se ironic la faptul că nu se consideră ofsaid dacă sunt mai puțin de doi metri între apărător și jucătorul echipei adverse.

CFR Cluj s-a impus cu 1-0, vineri seară, pe terenul echipei CS Mioveni, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1. În urma acestei victorii, campioana României a adunat 12 puncte și se află pe prima poziție în clasament.

Golul a fost marcat de Petrila, în minutul 49, dintr-o poziție clară de ofsaid.